ΣΤΙΓΜΕΣ

22 Δεκεμβρίου 2016

Την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016 υποδεχθήκαμε δυο νέους φίλους του Δημήτρη! Το μικρό Σωτήρη και τον ακόμα πιο μικρό συνονόματο Δημήτρη.

Το Σωτήρη τον περιμέναμε… ένα τελειόμηνο υγιέστατο μωράκι 2.950 γραμμαρίων και 50 εκατοστών, που γεννήθηκε φυσιολογικά κατά τις 4 το απόγευμα και έκανε τους φίλους μας τρισευτυχισμένους και γονείς. Δεν θα μπορούσαν να ζητήσουν καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο!

Το Δημήτρη δεν τον περιμέναμε καθόλου! Μόλις δυο μέρες πριν επισκεφτήκαμε τους γονείς του, που μας έδειξαν όλο καμάρι το δωμάτιο που του ετοίμασαν!!! Δυο μέρες μετά, όμως, η μαμά του ανέβασε τόση πίεση, η οποία δεν υποχωρούσε ούτε με χάπι. Ήταν θέμα χρόνου, να βγει ο Δημήτρης μια και το περιβάλλον δεν το σήκωνε και πολύ… μόλις στην 27η εβδομάδα, βιαστικός, όπως και ο πατέρας του 32 χρόνια πριν. Μόλις 900 γραμμάρια και 43 εκατοστά, ένα αντράκι αδύνατο, αλλά δυνατό!

Ο Δημήτρης μου θα συναντήσει το φίλο του το Σωτήρη σε 40 ημέρες. Για να συναντήσει το Δημήτρη θα χρειαστεί να περιμένει περισσότερο… δεν πειράζει όμως! Μετά θα είναι αχώριστοι!!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s